Previous slide
Next slide

Konsultointi

Tarjoamme konsultointia RPAS laitteiden käyttötavoista ja -kohteista, sekä turvallisuuteen liittyvistä seikoista.

Tarjoamme yrityksille konsultointia RPAS laitteiden käyttöön, käyttötapoihin, kohteisiin, koulutuksiin ja turvallisuuteen liittyen. Käytettävissänne on ryhmä ammattilaisia, joiden historia teollisuudessa ja RPAS laitteiden parissa ulottuu yli 10 vuoden päähän.

Miehittämätön ilmailu on alana kehittynyt järisyttävää vauhtia. Tällaisessa kehityksessä saattaa olla vaikeaa pysyä perässä siitä, millaisia tuloksia nykylaitteilla voidaan saavuttaa.

Laitteiston nopea kehittyminen lisää myös kysymyksiä: Millaisia laitteita on saatavilla ja missä niitä voidaan käyttää? Millaisia lupia ja koulutuksia toiminta vaatii? Ja ennen kaikkea millaisia turvallisuus asioita tulisi ottaa huomioon?

Teollisuuden aloilla turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. RPAS laitteiden käytön lisääntyessä syntyy alalle väistämättä myös uusia riskejä. Autamme asiakkaitamme hahmottamaan ja tunnistamaan uusia riskitekijöitä, ja luomaan toiminta ja turvallisuusohjeita niiden ehkäisemiseksi. Etunamme on henkilöstömme pitkä ja vakaa historia teollisuuden turvallisuusjohtamisesta.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart