Previous slide
Next slide

Ilmakuvaus

Monipuoliset dronepalvelut mediatuotantojen ja live-lähetysten tarpeisiin.

Tarjoamme elokuva- ja TV-teollisuudelle nykyaikaisia ja kehittyneitä ilmakuvaus palveluita.

Ilmakuvat mielletään usein laajoiksi yleiskuviksi, mutta oikealla kalustolla ja kokeneella tiimillä päästään myös erittäin lähelle kuvattavia kohteita. Joskus voikin olla vaikea erottaa mikä materiaali on kuvattu koptereilla ja mikä ei.

Laajasta kalustostamme löytyy varmasti sopiva laitekokonaisuus kaikkiin tarpeisiinne. Yli 10 vuoden lentotoiminnan aikana olemme kerryttäneet laajan kokemuksen operoinnista myös erittäin haastavissa olosuhteissa.

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin, nykyaikaisen ja kehittyneen kaluston sekä niiden ympärille osaavan ja kokeneen tiimin. Anna meidän rakentaa juuri teidän tarpeisiinne sopivan kuvauskokonaisuus projektin laajuudesta riippumatta.

Tutustu kalustoomme

RASKAAT KOPTERIT / HEAVYLIFTERS (AUW >12KG)​

Raskaat kopterit käsittää kopterikaluston, jonka lentopaino täydessä varustuksessa on yli 12kg. Koptereiden hyötykuormaa voidaan vaihtaa aina tarpeen mukaan. Kalusto kykenee kantamaan tyypillisimmät elokuvatuotantokamerat (ALEXA MINI, RED EPIC, FS7 tms.)

Yleisesti käytettyjä hyötykuormia
- Gimbaalit ja Kamerat
- Valot / Valonheittimet
- Rekvisiitta

KESKIRASKAAT KOPTERIT / MEDIUM SIZE DRONES (AUW <12kg)

Keskiraskaaksi kopteriksi luokitellaan kopterit joiden lentopaino on alle 12kg.

Tyypillisiä hyötykuormia keskiraskaille koptereille:
- Järjestelmäkamerat (video- ja still-kuvaukset)
- Kevyet elokuvakamerat
- 360° Still- ja videokamerat

KOMPAKTIT / COMPACT CLASS DRONES (AUW 2KG-6KG)

Kompaktit kopterit ovat nimensä mukaisesti pienempiä ja kompakteja lentopainoltaan max. 6kg laitteita. Koptereiden siirtely ja logistiikka on huomattavasti helpompaa, kuin suuremmilla koptereilla ja pienemmillä lentopainoilla saavutetaan myös pidempiä lentoaikoja. Kevyemmät lentopainot mahdollistavat myös vapaamman operoinnin tiheästi asutuilla alueilla ja kaupunkien keskustoissa.

KEVYET / LIGHT DRONES (AUW MAX. 2KG)

Kevyet kopterit pitää sisällään laitteet, joiden maksimi lentopaino on 2kg. Kevyet kopterit ovat logistisesti äärimmäisen kevyitä ja pieni kopteri oheislaitteineen mahtuu hyvin pieneen reppuun tai laukkuun. Pienet kopterit ovat lähes aina yksin operoitavia, mutta ne häviävät kuvanlaadussa isommille koptereille.

FPV / RACING

FPV ja Racing luokan koneet ovat erittäin nopeita ja ketteriä koptereita. Tällaisilla koptereilla voidaan lentää erittäin lujaa, ahtaissa paikoissa ja seurata nopeasti liikkuvia kohteita. Racing koptereiden käyttö mediatuotannoissa on tulossa yhä yleisemmäksi. Kopterit voidaan varustaa kevyillä kameroilla ja useimmilla kompakteilla elokuvakameroilla (RED Komodo ynm.).

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart